Villa Völgy Pincészet
A Villa Völgy Pincészet legjelentősebb szőlőterületei Eger egyik legrégibb szőlészeti hagyományokkal rendelkező területén az egyedülálló szubmediterrán klímájú Mész-hegy dűlőben vannak. A talajadottságok alapján ebben a riolit tufa köves, ásványi anyagokban gazdag, jó vízáteresztésű talajok kiváló minőségű alapanyagot biztosítanak a bortermeléshez. A birtok fő célja a kiváló minőségű, nagy érlelési potenciállal rendelkező bio Syrah, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos, Pinot Noir, Blauburger borok készítésén túl könnyű, gyümölcsös fehér és rozé borok előállítása. A Villa Völgy Pincészet rendelkezik minden modern eszközzel, hogy a saját szőlőterületekről leszüretelt terméséből minél jobb bort készíthessen. Nagy hangsúlyt fektet az egri hagyományok őrzésére, a hosszú, türelmes, tölgyfahordós érlelésre. A borok érlelése Eger egyetlen, 1000 barrique hordó befogadására képes téglapincéjében történik.